CHAT
FORUM
AfiliațiAfiliați   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri OTV FORUM 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

100 romani inselati in cehia
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului OTV FORUM -> Ajutor!

gbaicu Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 28/Sep/2007

Subiecte: 1

MesajTrimis: 28-Sep-2007, 11:18       Titlul subiectului: 100 romani inselati in cehia

buna ziua
vb in numele a 100 de romani atrasi de sc nicola cris -timisoara . am venit in cehia LA PROMISIUNEA UNUI SALARIU de 800 euro net. cazare si masa. in realitate sunt 500 din care se opresc 200cazare si masa
ne puteti ajuta intr-un fel anume? sunten in pizen - malesice si ca numar de contact+420776498875 . am vrea sa ne intorcem insa..... nu avem cu ce . macar sa nu mai vina romanasii sa isi lase salariile din tara, ca aici e teapa totala. in schimb e bine sa traiesti aici deoarece e traiul ieftin
Sus
Trimite mesaj privat

ovidiu panciu Răspunde cu citat (quote)
Fan OTV
Fan OTV

Data înscrierii: 16/Aug/2007

Locație: sus,la deal

MesajTrimis: 28-Sep-2007, 16:57       Titlul subiectului:

e ieftin și beletu' de'ntoarcere ? sau numa' traiu'?

andi Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 11/Oct/2007

Subiecte: 0

MesajTrimis: 11-Oct-2007, 14:31       Titlul subiectului: ajutor in cehia

Buna si eu lucrez in Cehia dar mie nu mi sa promis nici un 800-900 euro.Mi sa spus ca voi lucra pentru max 700 euro .Aici la fel mi sa spus.Eu nu inteleg cum poata sa vorbeasca in numele a 100 de oameni cand si eu sunt printre cei 100.Eu o sungura problema am si anume ca Roamnii din nou sau prezentat cat sunt de civilizati.Aici lucram mai multe natii dar romanii sunt pe ultimul loc la capitolul civilizatie.Ce fac este de nedescris si din cauza lor avem de suferit toti.Distrug tot ce le apare in cale cum primesc avansul se imbata si se bat au vrut sa sparga bancomatul si as mai putea insira.Deci persoana care cere ajutor sa ceara in numele lui si nu in numele celor care chiar au venit sa castige un ban.
Sus
Trimite mesaj privat

thanathos Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 18/Oct/2007

MesajTrimis: 18-Oct-2007, 22:04       Titlul subiectului: care e adevarul pana la urma?

sunt un viitor angajat la '' panasonic '', si m-ar interesa si pe mine care e situatia reala, uitati ce am gasit pe net : http://adevar.wordpress.com/2007/10/15/agentiile-fantoma/
si : http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t295064.html
rog pe cei din plzen sa ma lamureasca ...
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 21-Oct-2007, 19:10       Titlul subiectului: stati naibii acasa

am venit, am vaŸut... o sa plec , nu se merita
Sus
Trimite mesaj privat

Szthuff Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 24/Oct/2007

YIM Status:Codul Yahoo Messenger

MesajTrimis: 24-Oct-2007, 17:52       Titlul subiectului:

Deci sa va spun exact cea ce am patit eu … plecat cu ganduri serioase …
Salar promis - intre 750 -800 Euro / luna din care raman bani curati ( dupa ce achiti cazare & cheltuieli ) 650 - 600 Euro.Cand colo ajunsi in Plzen la o asa numita locatie de cazare ( cei care cunosc o denumesc ” Castelul ” ) care defapt era o cladire absolut infecta , promisiunea ca cuplurile ( Sot & Sotie ) vor locui separat o fost o mare minciuna , eram cazati intre 6 si 8 persoane …. poate chiar si 2 in un pat.
Conditii mizere ce sa mai spun , un singur frigider pe tot etajul si 2 aragaze electrice, de dusuri ce sa mai spun … cand ni sa spus “Bucataria & Baia la comun” nu ma asteptam la asa ceva , dusuri … vise frumoase , daca acelea se puteau numi dusuri… pisoare pe o parte a peretelui iar pe cealalta parte a incaperi 4 dusuri ( asa ca cum poate face o nevasta - sau o oricare alta femeie - dus in timp ce un mascul foloseste pisoarul in aceasi incapere … fara nici macar un zid intermediar sau ceva de genu)
Cat despre salar Crying … dupa 1 luna de munca la program “normal” 10,5 ore / zi - 5 sau 6 zile / saptamana ( 5 pt noapte & 6 pt zi ) te trezesti ca dupa ce achiti chiria si scazi avansurile ( care sunt 1000 Kc / saptamana - pt mancare si … ) ramai practic cu o suma care variaza intre 7600 si 8900 Kc ( Coroane Cehe ) … iar la un calcul asa facut la ureche reiese aproximativ 327Euro sau 1100 Ron ( 11.000.000 Lei Vechi )
Deci concluzia care ar fi ?
Pentru mai multe detalii pot fi contactat la urmatoarele numere de telefon - +420776499693 ( Vodafone Cehia ) dar acum preferabil la +40727424800 ( vodafone Romania ) deoarece acum sunt in romania ….
AAA ….. sa nu mai spun … NU EXISTA nici o Asigurare Medicala Shame on you
Mail de contact - szthuff@yahoo.com
Deci va sfatuiesc sa va mai informati inainte de a crede ca : ” Gata asta e lovitura” Shame on you … sau ” Jakpot … loc de munca bun , conditii bune … totul e superb ”
Shame on you Stima si respect George & Ramona - Timisoara
Sus
Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger

mihaidum Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 03/Ian/2008

MesajTrimis: 3-Ian-2008, 05:18       Titlul subiectului:

bha fratilor vorbiti in numele vostru si nu a "100de romani" eu lucrez la panasonic de 4 luni castig 700 euro pe luna 3 in camera si nu am nici o problema 600 de euro reusesc sai trimit de fiecare data
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 4-Ian-2008, 22:18       Titlul subiectului:

cum faci tu ma de iei 19000 de koroane? cat ai la ora , la ce agentie esti, si cum de cheltui numa 100 de euro pe luna, mananci rahat cu apa?
Sus
Trimite mesaj privat

de`amoru`artei Răspunde cu citat (quote)
Moderator
<font color=green>Moderator</font>

Data înscrierii: 21/Iul/2007

Subiecte: 86

MesajTrimis: 5-Ian-2008, 23:45       Titlul subiectului:

Vorbeste si el ca sa se afle in treaba..
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 05:20       Titlul subiectului:

da, cu 3000 koroane poti manca o luna, bineinteles daca mai si gatesti insa nu inseamna ca faci foamea sau mananci numai cartofi, insa cine cheltuie prin restaurante si baruri poate ca nui ajunge nici intregul salariu pt mancare:))
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 05:21       Titlul subiectului:

aaa si erea sa uit pe noiembrie am luat 18200koroane, bineinteles la sumele astea ajung doar cei care mai muncesc si in zilele libere, nu se duc in baruri si night cluburi
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 05:24       Titlul subiectului:

depinde si de agentie, am uitat sa spun eu eream la edymax
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 05:26       Titlul subiectului:

ma gasesti pe linia PD2 tura A in cazul in care mai vi in panasonic si de anul acesta
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 05:28       Titlul subiectului:

intrebi la balenii de mihai dumcescu ca suntem toti romani si mai vorbim pe acolo
Sus
Trimite mesaj privat

DreamMaker Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 06/Ian/2008

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 19:00       Titlul subiectului: Hai gata, acum la munca !

Oare de ce am impresia ca voi va cam plictisiti pe acolo?
Mi se pare mie sau suntem la concursul "Ba da, ba nu" ?
La cum se prezinta polemica, nu veti ajunge curand la un numitor comun.
Gata cu sarbatorile, cu concediile.
Acum hai, la munca, ca de aia ati plecat din tara, nu?
Sunteti oameni mari, ce dracu' !?

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 6-Ian-2008, 19:06       Titlul subiectului:

mdea, edimax, alta mancare de peste... ca sa ajungi acolo de la alta agentie tre sa faci 2 luni pauza (regulile panasonic)... Aici lumea se plangea de alte agentii in general si de heroja in special, si totusi 3000 de koroane e prea putin, fara restaurante/discoteci , problema e ca romanii accepta in cehia ce e mai prost si ieftin din magazine, in romania n-ar manca nimeni asemenea paine de rahat si n-ar utiliza uleiul cel mai ieftin (care lasa un miros greu in tigaie/bucatarie), etc. Asta ne e soarta, sa fim codasii europei, sa acceptam cele mai grele/prost platite slujbe fara sa cracnim, ptr ca romanul asa e el, prieten cu raul, ramul si saracia Smiling
Sus
Trimite mesaj privat

Szthuff Răspunde cu citat (quote)
Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

Data înscrierii: 24/Oct/2007

YIM Status:Codul Yahoo Messenger

MesajTrimis: 18-Ian-2008, 03:58       Titlul subiectului: Nu toti

Deci nu toata lumea poate sa inghita toate tampeniile si toate porcariile , cea ce se intampla si cea ce se face pe acolo. mihaidum spui ca in noiembrie ai luat aproape 19000 de coroane , dar uiti sa spu ca scazi cei 4ooo de coroane avans ... si ca aio bagat ca disperatu ture suplimentare in nestire.
Si eu cea ce am spus era legat de Agentura Heroja.Unde sa nu mai spun ca nu prea puteai ramane la suplimentare ca te trimiteau inapoi acasa ( la locul unde erai cazat ) Si alta intrebare ... cum poti trai ma cu 300 Kc ( coroane ) / luna spune`mi si mie ca eu unu nu prea am putut trai 2 persoane cu 7000 Kc / luna - fara a merge in restaurante si baruri ( ca doar sunt copil familist )
Si fara a face excese ( dar sincer nu am mancat numai cartofi prajiti )
Daca iti merge bine acolo ma bucur pentru tine - sanatate si noroc -
Numai ca eu unu incerc sa le spun celor care vor sa plece ce am patit eu , daca vor sa mearga sau nu asta este decizia lor.Cred ca ai auzit si tu de Malesice ( castelul ) sau de alte locatii unde cazeaza Heroja muncitori, sau de celelalte magari...
In locul tau as spune si celelalte ce se aude ca doar nu punem numai binele in fata ca doar viata nu e preserata doar cu miere ... mai tre sa calci din cand in cand si in (ma autocenzur).
Esti in PD2 ... superb .. eu am fost in PD1 si apoi ne-au mutat in PD9
Iarasi un motiv de nemultumire , te tot iau si te tot muta din stanga in dreapta fara a primi o explicatie ... mai rau ca pe sclavi ... cu toate ca iti faci bine operatiunea .Cati de acolo vorbesc Engleza ? cati de acolo te respecta asa cum ar trebui... cred ca as putea sa scriu 3 zile pe subiectul acesta
Dar ma opresc pentru moment aici ... sper ca m-am facut inteles.
Stima si respect in continuare
George - Timisoara
Sus
Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 19-Ian-2008, 14:08       Titlul subiectului:

a propos copii, s-au taiat orele suplimetare, sa va vad acum cu ce va mai laudati Wave
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 26-Ian-2008, 12:28       Titlul subiectului:

Szthuff de acord cu tine, sunt multe agentii care au dat teapa la sute, mi de romani, in noiembrie zisesem ca am luat 18200 e adevarat cu suplimentare si pe mancare chiar atata dau 3000-4000kc pe luna momentan nu se mai fac suplimentare, deci nimeni nu mai poate lua mai mult de 400 de euro chiar daca agentiile inca mai promit celor care vin salarii de 700-800 euro
Sus
Trimite mesaj privat

Telespectator ocazional
Telespectator ocazional

MesajTrimis: 26-Ian-2008, 12:30       Titlul subiectului:

dar trebuie sa recunosti ca sunt foarte multi care isi pierd banii pe la jokuri de noroc iar a doua zi dupa salariu se plange de conditiile precare, ca nu au ce manca etc
Sus
Trimite mesaj privat
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului OTV FORUM -> Ajutor!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Choose Display Order
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
User Permissions
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Mergi direct la:  
Lucrări de Licență